Vedtak fra KrF-landsmøtet 2011

Aftenposten har gjort en bra oppsummering av vedtak fra Kristelig Folkepartis landsmøte i Trondheim 29.04-01.05.2011. Og vi fikk mange gode forslag vedtatt! For eksempel resolusjoner hvor KrF sier nei til tidlig ultralyd, vil kjempe mot alle krefter som ønsker å fjerne religionen fra det offentlige rom og vil ha bedre tilbud til elever i ungdomsskolen.

Men det beste vedtaket fra landsmøtet går på familiepolitikk. I den debatten på landsmøtet hadde jeg et innlegg hvor jeg snakket om hvor viktig det er at KrF har konkrete forslag på familieområdet. KrF foreslår nå en kraftig satsing på familiepolitikk: 68 uker med foreldrepenger som kan tas ut innen barna fyller 10 år, skattefradrag for utgifter til vaskehjelp og lignende i hjemmet, firedoblet engangsstønad ved fødsel (151000 kroner), doblet kontantstøtte (7000 kroner for en ettåring) og full barnevernsdekning!

Post to Twitter

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *