KrF og bomstasjonen i Lillesand

Representanter fra Lillesand og Birkenes KrF sammen med stortingsrepresentantene.
Foto: Espen Hatlehol

Kristelig Folkeparti er det parti i Lillesand og Birkenes som har engasjert seg mest for å forhindre at en ny bomstasjon blir satt opp i Lillesand. Forslaget fra fylkestinget og regjeringen er urettferdig og strider mot flere av retningslinjene for bomdrift. Dere kan lese mer på hjemmesiden til Lillesand KrF om denne saken.

Vi har blant annet hatt møte med transportkomiteens leder og KrF-leder Knut Arild Hareide samt KrFs stortingsrepresentanter fra Aust- og Vest-Agder, Kjell Ingolf Ropstad og Dagrun Eriksen. (Se bilde)
Nå på mandag ble jeg invitert til et telefonmøte som representant for Lillesand KrF, hvor disse også deltok sammen samt representanter fra KrFs sin fylkestingsgruppe i Aust-Agder. Målet var å finne en konstruktiv løsning og jeg må si at jeg har stor forventning til det KrF på tirsdag 31. mai vil foreslå Stortinget.

Jeg er glad for å kunne representere et parti som lytter til dem som protesterer mot den foreslåtte løsningen, men som samtidig ser konstruktivt på mulighetene til å få bygget de sykkelveiene som inngår i regjeringens forslag, samt planlegging av ny E18 mellom Arendal og Tvedestrand. Det finnes bedre løsninger for å få inn pengene, enn å sette en ny bomstasjon i Lillesand.

Post to Twitter

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *